Miercuri mergem la training, Sexy Analitycs cu Liviu Taloi

Dezvoltarea la nivel de informatie pentru cei care sunt implicati in marketingul online tine foarte mult de numarul informatiilor asimilate in din randul celor care razbat pe acelasi segment. Cu alte cuvinte invata si de la altii pentru a-ti completa bagajul de cunostinte pe care le detii deja.

Miercuri incepand cu ora 09:00, Liviu Taloi ne-a pregatit ceva foarte interesant pe care am decis sa nu-l ratez. Un training de aproape 5 ore, dezbatut in 3 parti de cate 90 minute.

Iata si titlurile din programa zilei : modul 1: De la business la metrici, kpi-uri si metodologie, modul 2: The Sexy Analytics Framework, modul 3: Exercitii practice.
N-am putut sa nu remarc faptul ca astazi mai erau doar 2 locuri libere si daca sunt printre voi persoane interesate de acest curs, pot obtine mai multe informatii direct aici: http://openconnect.ro/events/sexy-analytics/.

Pentru mine va fi cu siguranta o zi interesanta si sper ca nivelul de informatie acumulat sa merite pe deplin. Nu e suficient sa-l urmaresti pe Avinash online, asa ca ne vedem la Connect Hub.

 

modul 1: De la business la metrici, kpi-uri si metodologie – See more at: http://openconnect.ro/events/sexy-analytics/#sthash.yG0Y7xdB.dpuf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *