Merita sa mergem la un salon de masaj, sau ne specializam acasa

Ma tot intreb in ultimul timp daca merita cu adevarat sa mergi la un salon de masaj, sau il poti face singur acasa. Stiu ca e o intrebare destul de dificila si probabil raspunsul va fi unul extrem de simplu, mergi la salon pentru un masaj de relaxare. Dar treaba nu sta chiar asa. Stiu ca e ceva mai multa munca sa iti faci masaj reciproc cu partenerul si sa fie unul pe masura asteptarilor, asa cum este cel facut de un profesionist de la un salon. Dar odata ce inveti tehnica de masaj acasa si ai si cele necesare, incepi sa devii un profesionist desavarsit, sa te perfectionezi si chiar sa fii mai eficient decat o persoana de la salon, pentru ca ajungi sa cunosti fiecare detaliu al unui masaj perfect facut partenerului.

Iti iei ventuze de masaj de la farmacie si alte accesorii

Prima regula e simpla, ai nevoie de cat mai multe accesorii care sa te ajute sa faci un masaj perfect. Prima data trebuie sa alegi niste ventuze masaj farmacie cat mai bune, pe care sa le folosesti eficient in momentul in care incepi un astfel de masaj de relaxare. Apoi trebuie sa cumperi si un ulei foarte bun, care sa ajute la relaxarea muschilor cat mai complet.

Desi nu o sa-ti vina sa crezi, conteaza foarte mult si masa de masaj, pentru ca ea are rolul de a creea o atmosfera propice unui astfel de masaj.

Nu stiu cum e la voi, dar eu de cand mi-am concentrat mai mult atentia catre asta, se pare ca masajul facut acasa cu ventuze de masaj farmaceutice si alte accesorii de calitate este cel mai eficient. Pe langa faptul ca faci o economie de bani, scutesti si timpul pe care il pierzi pe drum, poti sa il faci cand doresti si nu doar in functie de programare si multe alte avantaje pe care nu o sa le detaliez acum.

As fi curios sa aflu cateva experiente de ale voastre legate de cele 2 lucruri, ca sa-mi pot face o idee mai completa despre ce inseamna cu adevarat masajul facut acasa, raportat la cel dintr-un salon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *