Juniorul pasionat de jocurile pe tableta

A venit momentul in care cel mic a prins gustul jocurilor online de toate felurile. A reusit in mai putin de o saptamana sa incarce un Samsung Galaxy Tab 4 cu jocuri, astfel ca a trebuit sa-i explic cum sta treaba cu spatiul si cand trebuie sa se opreasca. De asemenea cum ar fi bine sa dezinstaleze jocurile pe care nu le mai joaca, pentru a face loc celor noi.

Totul porneste de la Bloons Tower Defence, un mini-game a celor de la Ninja Kiwi ce a facut ravagii printre jocurile online de tip defence. Ce e drept si eu am terminat cateva harti si chiar am petrecut ore bune la un singur stagiu, ambitionat de faptul ca cel mic a reusit sa-l treaca si eu nu reuseam. Mai sunt cateva mici joculete interesante, cum ar fi Desert Hunter sau Table Tenis.

A inceput chiar sa prinda gustul jocurilor ceva mai grele, precum Dota, Counter Strike sau chiar Hearthstone. Ce e drept, la cel din urma inca nu intelege perfect ce trebuie sa faca, fiind mai mult captivat de scenariile din joc si actiunile acestora.

Acum sa nu credeti ca cel mic isi petrece tot timpul pe tableta, el avand si program de iesit in parc pe minim 2 ore pe zi, mai are si programul de desene, atunci cand se trezeste si cel educational, in care se pregateste pentru scoala, pe care o incepe din toamna.

Sa zicem ca o medie de 2 ore pe zi le petrece in fata tabletei sau a calculatorului, mai ales acum in vacanta cand nu are prea multe activitati. Ocazional mai merge la innot sau la diferite cursuri particulare.

Nu stiu daca este mult sau putin, sunt curios cam cat timp petrece tanarul vostru in fata calculatorului, eu consider insa ca este perfect normal ca acesta sa cunoasca tehnologia, chiar daca la nivel de jocuri momentan, mai ales ca este varsta cu cel mai mult timp liber.

Cred ca este o greseala sa comparam copilaria noastra cu a lor, mai ales ca noi nu aveam la dispozitie prea multe resurse … mai ales din lumea digitala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *