Joma pentru Romania

Dupa aproape 10 ani de la semifinala jucata de Steaua in Cupa Uefa, a urmat o perioada in cadere libera pentru tot ce inseamna fotbal in tara noastra. Arestari peste arestari, insolvente peste insolvente. Asa am ajuns ca echipa de pe locul 8, FC Botosani, sa joace in Liga Europa, dupa ce Dinamo, Petrolul, Craiova sau CFR Cluj n-au primit dreptul de a o face.

Acum, cand singurul lucru bun de care ne mai bucuram era echipa nationala, mister Burleanu aduce un sponsor destul de … anonim. Joma este de ieri sponsorul oficial al nationalei. Singurul lucru bun este, probabil, contractul de sponsorizare, care este ceva mai mare decat cel din trecut. Totusi mergem la Euro in proportie destul de mare si, cred ca am fi putut sa optam tot pentru un brand cunoscut, aici referindu-ma la Nike, Puma sau Adidas.

Dar, poate acest brand de echipamente ne va purta noroc si vom castiga si noi europenele, asa cum nationala de mini-fotbal a facut-o. In acelasi timp speram ca nu urmeaza Givova sau eu stiu ce alta chinezarie de 2 lei, asa cum se fac contractele de sponsorizare prin Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *