Frenezia jocurilor de browser

2player_3--article_imageNu cu mult timp in urma am fost unul dintre cei care impartasesc aceasta pasiune pentru jocurile ce pot fi incercate direct in browser si care le joci de cele mai multe ori atunci cand ai putin timp liber sau cand vrei sa-ti intreci un prieten. Stiu ca faceam un concurs cu mai multi amici pe un joc ce se numea, daca nu ma insel, Mine Grabber. Erai cu o masinuta de minat in pamant si trebuia sa strangi cat mai multe zacaminte si pietre pretioase, fara sa mori. Daca explodai trebuia sa iei jocul de la inceput.
A urmat o perioada foarte aglomerata de jocuri de tip defense. Cred ca Baloons a fost cel care l-am jucat cel mai mult din aceasta serie si cu care mi-am pierdut destul de multe ore.

Nu mai bine de acum 3 zile, vazusem ca si pustiul meu a inceput sa prinda gustul acestor jocuri. Il vad ca era pregatit sa dea cu mouse-ul pe un banner pe care scria vezi aici jocuri in 2 doi jucatori. Si cum inca citeste pe silabe, ca deh are doar 5 ani, asteptam sa vad ce rezultat are si ce intelege din textul pe care urmeaza sa apese.

Nu s-a lamurit el foarte tare, dar a inteles ca e vorba despre doua persoane, asa ca a invitat-o si pe maica-sa la o mica joaca. Dupa doar 10 minute in care ii vad ca se hlizesc si se amuza, imi bag si eu nasul sa vad exact despre ce e vorba. Nu va zic cum mi-am petrecut eu o duminica intreaga jucandu-ma alaturi de fimiu.

Si eu care credeam ca acestea sunt strict doar pentru copii. Dar e mult pana le incerci, te prind de nu-ti mai dau drumul. Totusi sunt multumit de faptul ca nu dureaza aceasta frenezie. Te saturi repede indiferent de joc si in cazul in care nu te saturi, se termina jocul, acestea ne-avand prea multe stagii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *