Evenimente

Dreamhack Bucharest 2016 a fost anuntat, 16-18 septembrie

Probabil cel mai mare eveniment de gaming din tara noastra, care ne-a obisnuit in fiecare an sa concentreze un numar foarte mare de gameri sub acelasi acoperis (de obicei Sala Polivalenta), a fost anuntat si in acest an. Dupa o perioada destul de incerta, in care toata lumea astepta o informatie oficiala, iata ca aceasta a venit, va fi 16-18 septembrie 2016.

Deja obisnuiti cu atmofera de exceptie, cu echipe din cele mai cunoscute din gaming-ul mondial, pasionatii din Romania pot deja sa-si achizitioneze bilete de pe shop.computergames.ro, acolo unde sunt cu pana la 33% reducere, fata de pretul care-l vor avea in apropierea evenimentului. Si nu avem preturi deloc mari, daca tinem cont ca in prima zi (vineri), pretul unui bilet este de doar 15 lei.

Participanti la Dreamhack 2016

Asta e cu siguranta una din cele mai importante informatii pe care o asteptam din partea PGL, dar cu siguranta lista oficiala va fi finalizata in a doua parte a anului. Eu unul il astept pe Trump (streamer-ul de Hearthstone) si de ce nu pe Oskaka (campionul mondial la HS). Dar cu siguranta vor fi foarte multe nume mari atat la Dota 2, League of Legends, dar si la Counter Strike Global Offensive.
Nu au cum sa lipseasca echipe precum NAVI si in mod sigur vom avea si o prezenta autohtona remarcabila.

Acum ca stim cand si unde, voi reveni periodic cu update despre echipele participante, despre modul de desfasurare al evenimentului si alte informatii importante despre acest eveniment.

Dreamhack 2016 va fi totusi cel mai mare eveniment de gaming din Romania nu?

Tagged , ,

About Dan

Trade Marketing Specialist. Pasionat de tot ce inseamna marketing digital si bine documentat despre segmentul SEO.
View all posts by Dan →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *