Dragostea e complicata

Cine ar putea întelege vreodata dragostea?

Acel sentiment profund ce îti încetoseaza mintea mai rau ca un drog, acele batai ale inimii rapide, acele nenumarate priviri,gânduri,dorinte,fluturi in stomac? Ne îndragostim de cine nu trebuie,când nu trebuie ,parca niciodata nu avem noroc.Nu avem…pentru ca dragostea nu se poate programa,dragostea vine pur si simplu,cand nu ne asteptam, si când pleaca,de cele mai multe ori provoaca durere. Dragostea nu e pentru cei slabi,e pentru cei puternici,caci nu toti fac fata acestui cosmar.

Si spun cosmar deoarece ea pare un vis,cel mai frumos vis dar când totul pare perfect,ea se spulbera si devine cel mai urât cosmar din care nu te poate trezi nimeni. Atunci când esti îndragostit parca ,nu stiu,pe toti din jurul tau îi vezi fericiti ,relaxati,parca e mereu soare pe cer,parca nimeni nu îti poate lua dragostea,zambetul, si ajungi sa devii dependent de acest sentiment placut iar atunci când nu îl mai simti,sau nu mai ai cu cine sa il impartasesti,e ca si cum ai fi mort în interior,ca si cum ai pierdut o parte din tine.Cine întelege dragostea,întelege sensul vietii si nu numai ca îl întelege, ci îl  ii gaseste.

Defapt…cine ar putea întelege vreodata oamenii? Ne mintim reciproc fara regrete si iubim fara sa fim iubiti.E complicat, prea complicat.Ne stoarcem degeaba creierul gandindu-ne la toate astea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *