Digital Marketing Forum 25-26 februarie 2016

Printre cele mai interesante evenimente de digital marketing care va avea loc in prima parte a anului in tara noastra, este fara indoiala si Digital Marketing Forum, ce se va desfasura in Bucuresti, la Crowne Plaza Hotel, in perioada 25-26 februarie.
Ajuns deja la editia a X-a, acest eveniment se adreseaza, dupa cum spun organizatorii acestui eveniment, persoanelor care vor sa-si dezvolte cariera in marketing digital. Aici amintim doar cateva din titlurile pe care le gasim direct pe site-ul evenimentului: Digital Project Managers, Digital Analysts & Researchers, eCommerce Specialists, Digital Marketing Specialists, Online Publishers. Cu alte cuvinte, este un eveniment dedicat tuturor celor care vor sa-si dezvolte cariera sau propriul business pe segmentul online.

Companii de top, prezente la editiile anterioare Digital Marketing Forum

Asa cum era de asteptat, o multime de companii sonore si-au trimis reprezentanti la acest eveniment. Amintim aici doar Flanco, BitDefender, Oracle, Vodafone sau BRD. Binenteles ca lista este mult mai lunga si mai stufoasa, dar o sa ne limitam la cei amintiti mai sus.

Structura si speakeri la Digital Marketing Forum 2016

Un asa eveniment are nevoie de si cateva nume sonore pe scena, pentru a atrage un public cat mai mare. Astfel ca in acest an ii vom putea vedea pe Alexandru Cernatescu, co-founder Infinit Solutions Agency, pe Elisabeta Moraru – Industry Manager la Google sau pe Kath Pay – Digital Marketing Consultant & Trainer.

Setup-ul este unul destul de bun si ne asteptam la multe informatii pretioase ce pot fi acumulate in cele 2 zile de eveniment.
Vor fi si studii de caz in ultima parte a primei zile, acolo unde ii putem asculta pe Ramona Ciocodei, Digital Manager pentru McDonald’s Romania sau pe Octavian Gherghe, Social Media Specialist la GMP PR.

In a 2-a zi de eveniment  Kath Pay, Digital Marketing Consultant & Trainer (UK), va sustine un training dedicat celor care sunt deja familiarizati cu marketingul digital. Focusul va fi facut pe email marketing si este foarte interesant atat pentru cei care doresc sa se dezvolte in segmentul de ecommerce cat si pentru agentiile de publicitate.
Daca vrei sa afli mai multe informatii desper Kath Pay, poti gasi aici profilul ei de Twitter, unde nu putem sa nu remarcam cele aproape 6000 de tweets si peste 5000 de followeri.

Cum te inscrii la Digital Marketing Forum 2016

Pentru a te inscrie la acest eveniment, trebuie sa-ti achizitionezi un ticket valabil pentru una din cele 2 zile, sau pentru ambele si o poti face de aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *