Cum se mai fac bani in Romania

Imposibil de inteles intr-o singura ora, cum naiba am reusit sa discutam aproape 10 subiecte diferite. Binenteles ca totul se intampla intr-o seara de Hearthstone cu amicii, atunci cand am inceput noi sa ne gandim prin ce metode mai pot sa faci bani in ziua de azi. Solutii, in Romania, nu sunt foarte multe, ce-i drept trebuie sa ai mult noroc sau sa inveti foarte mult (nu am intrat in detalii despre politica sau alte domenii in care lucrurile au la baza cativa ani de puscarie).

Bai, chiar asa, cum mai facem si noi bani. Si cand ma gandesc la bani, targetul e undeva la cateva mii de euro,nu 3-4000 de lei pe luna. Binenteles ca ar fi simplu de zis, munceste cat mai mult si vino cu un proiect cat mai viabil si lucrurile se rezolva cat ai clipi. Simplu de zis, dar extraordinar de greu de implementat. Toate aceste lucruri nu par tocmai la indemana oricui.

Si din discutie in discutie, am vorbit despre una despre alta (un fel de zbor cu parapanta), dar am ajuns sa detaliam si despre videochat. Un domeniu pe care o buna prietena a noastra il cunoaste foarte bine, pentru ca, pe timpul facultatii, a fost la un studio de videochat Iasi, unde se a reusit sa adune banuti pentru o masina decenta si pentru un inceput de business in Bucuresti (zic inceput de business, pentru ca a avut vreo 10 mii de dolari cu care a pornit).
Domeniul este unul bun, numai si numai daca esti foarte inteligent, arati bine si nu pui sentimente in discutii sau un te enervezi. In felul asta poti produce 2-3000 de dolari pe luna. Altfel vei castiga cateva sute de dolari, la fel ca intr-un job obisnuit si nu vei simti deloc diferenta.

Apoi ne-am intors linistiti la jocul nostru, am inceput sa crestem in rank si sa ne concentram atentia asupra altor lucruri decat discutiile despre bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *