Cum sa-ti rezervi concediul online

Paris-night_2509348bCautand un city break pentru inceputul anului viitor, din dorinta de a-i face o supriza placuta sotiei mele, am gasit pe ocaziituristice.ro posibilitatea de a vedea disponibilitatea locurilor in timp real, un lucru destul de rar intalnit in platformele siteurilor de turism. Probabil acest lucru a influentat si alegerea mea pentru perioada aleasa si anume mijlocul lunii februarie.

Locatia aleasa a fost de aceasta data una cu o tenta mai putin sportiva. Daca in fiecare excursie pe care o faceam pana acum ma orientam ca locatia in care mergem sa aiba si un meci de fotbal in weekendul respectiv, de aceasta data totul a fost gandit pentru modul romantic. Simt ca e momentul ca sotia mea sa aiba parte de putina relaxare si cateva surprize pe care, spre rusinea mea, le-am cam omis in ultima perioada.

Si pentru ca tot i-am laudat pe cei de la ocaziituristice.ro, trebuie sa precizez si faptul ca am vazut si cateva oferte de revelion foarte atragatoare aici si cum in acest an nu ne-am rezervat inca sarbatorile (cel putin revelionul), nu exclud varianta de a merge pe una din ofertele din site.

Revenind la vacanta din februarie, care va include si Valentines Day, m-a facut sa-mi aduc aminte ultima data cand i-am cumparat o floare sotiei mele, asa ca diseara, dupa ce voi pleca de la birou, ma voi opri la un stand de flori, voi alege un trandafir rosu si o cutie de bomboane si i le voi duce. Sunt sigur ca va fi o surpriza placuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *