Cum sa intretii relatia cu partenerul vie tot timpul

Probabil este una din intrebarile cele mai dificile pe care putem sa ne-o punem. Nu e usor ca dupa o perioada foarte mare de timp, atunci cand in orice relatie intervine monotonia, sa reusesti sa te desprinzi si sa faci lucruri noi, lucruri care sa intretina relatia vie si sa creasca din nou adrenalina. Poate de cele mai multe ori ne e foarte greu sa o facem, pentru ca nu stim de unde sa incepem, dar la fel de importanta este si starea de spirit. Sunt multe situatiile in care nu facem acest lucru pentru ca nu avem chef sau pentru ca suntem delasatori.

Nu stiu daca cineva poate face acest lucru la perfectie, dar incercand, devii tot mai bun. Orice lucru nou adus intr-o relatie, ii prelungeste acesteia durata de viata cu ani buni. Ca sa nu intervina monotonia si plictiseala, trebuiesc gasite activitati comune care sa atraga ambele persoane si in acelasi timp trebuiesc alimentate momentele de rasfat si buna dispozitie.

Incepand cu modul in care ne purtam cand iesim impreuna si pana la viata sexuala, toate sunt aspecte foarte importante de care trebuie sa tinem cont intr-un cuplu. Chiar daca o sa para ciudat, de multe ori si o vizita la un sex shop, acolo unde sunt o multime de produse interesante si care pot starni un interes sexual ridicat pentru ambii parteneri, chiar daca acestia au fost intr-o monotonie din acest punct de vedere. Nu zic acum ca trebuie sa folosim vibratoare si alte jucarii sexuale, dar ne putem orienta catre costume, roluri, catuse si alte mici chestii care pot dezvolta acest subiect.

Mai exista si prietenii comuni, alaturi de care ar trebui sa facem diferite activitati. Partide de carti, jocuri de societate sau rummy in weekend. Iesiri pe la padure, munte, mare si vizite in tot felul de locuri interesante. Toate acestea ne vor face sa traim clipe frumoase si sa fim bucuri alaturi de partener/a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *