Cum ne imbracam la interviu, o dilema a tinerilor din ziua de azi

In momentul in care trebuie sa participati la un interviu, incercati sa adoptati un stil vestimentar cu care sa faceti o impresie buna, in caz contrar sansele de a-l convinge pe angajator, fiind destul de reduse.

Practic, felul in care va imbracati este un mijloc de comunicare non verbala, de genul dragoste la prima vedere, cu care veti reusi sau nu sa uimiti, chiar din momentul in care veti da ochii cu cel care trebuie sa va angajeze.
Felul in care va imbracati va fi foarte important pentru momentul in care paricipati la un interviu, pentru ca de regula vestimentatia poate spune multe despre o persoana si personalitatea acesteia.

De regula, angajatorii sau reprezentantii acestora, insarcinati cu intervievarea candatilor pentru un anumit post vacant, incearca sa vada in ce masura corespundeti cerintelor firmei sau companiei respective, iar secretul este ca in acest moment trebuie sa aratati cat mai profesional si fara extreme.

Cu siguranta, costumul reprezinta modalitatea perfecta de a va imbraca pentru a participa la un interviu. Chiar daca firma are un domeniu ceva ,mai lejer, nu optati pentru inceput pentru blugi si tricou. Costumul negru este sfant, insa nici daca este gri sau bleumarin nu veti lasa o impresie neplacuta.

In ceea ce priveste camasile, pentru a da o nota de profesionalism, optati pentru modelele albastra si albe, si evitati-le pe cele in culori mai stridente.

Daca doriti un sfat util, faceti tot posibilul sa nu folositi parfumuri sau deodorante cu esente puternice si purtati minimul necesar de accesorii si bijuterii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *