Cum ma imbrac modern cu buget limitat

Toti ne dorim, mai devreme sau mai tarziu, sa fim in pas cu moda in fiecare moment. Fie ca este vorba despre hainele pe care le purtam, despre stilul pe care-l adoptam sau de frizura pe care o facem, trebuie sa stim ca acest lucru nu este deloc ieftin. De fiecare data trebuie sa fim pregatiti financiar ca sa facem fata celor mai exigente lucruri vestimentare ce apar.

Dar exista o situatie in care putem sa fim la moda si in acelasi timp sa nu cheltuim foarte mult. Aceasta se aplica atunci cand suntem dispusi sa cautam foarte mult pentru ceea ce urmeaza sa purtam. Chiar daca aruncam cu banii pe tot felul de prostii, nu ne lasa buzunarul sa dam 4-500 lei pe un tricou, mai ales ca-l vom porta maxim 2 luni. Astfel ca vom cauta un model ce respecta conditiile acestuia, dar pe care-l putem achizitiona cu 60-100 lei. Si oferte sunt destule, incepand de la Zara, unde gasim haine la moda in fiecare moment, pana la Berska sau Pull&Bear.

Pentru incaltaminte putem sa ne orientam catre online, dar si catre lichidarile de stoc sau reducerile pe care le gasim prin magazinele mai scumpe. Astfel ca putem cumpara o pereche de pantofi ce erau aproape de 300 lei, cu doar 89 sau 99 lei, in lichidari.

Ca sa rezumam, conditia principala pentru a fi la moda cu bani putini, este sa-ti aloci mult timp pentru cautat elemente vestimentare la preturi bune, dar care sa se plieze fashionului la zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *