Creditele incep sa fie mai accesibile

Dupa o perioada foarte aspra, in care nu-ti era foarte usor sa faci un credit, fie el si de o valoare mica, bancile au inceput sa fie ceva mai flexibile. Astfel ca, impreuna cu sotia, am reusit sa facem si noi un mic credit pentru a renova cateva lucruri prin casa. Acestea le planuisem inca de la inceputul anului trecut, dar am avut o perioada ceva mai dificila si nu am putut sa ne organizam financiar pentru a face acest pas.

banca-piraeus

Chiar daca a trebuit sa aducem ceva mai multe acte, decat la creditul din 2007 facut cu buletinele, totul s-a miscat destul de rapid si am intrat in posesia banilor intr-un timp record as spune. Nu suntem deloc entuziasmati ca a trebuit sa optam din nou pentru un credit pe termen lung, dar nu am reusit sa economisim suficient pentru ceea ce ne propusesem.

Ce-i drept stabilisem cu ceva timp in urma sa evitam sa mai facem credite la banci, mai ales pe perioade de cativa ani. Sunt obligatii financiare care nu ne avantajeaza deloc si care incep sa devina destul de stresante dupa o perioada de timp. Nu stiu cum e in cazul vostru, dar luasem o decizie prin care sa nu mai facem credite decat de la institutii non-bancare si doar pe termen foarte scurt, atunci cand avem nevoie disperata de bani. Cand zic de creditele pe termen scurt, ma refer de tip IFN, care sunt un fel de imprumut la rude, dar cu un pic de dobanda. Cateva detalii aici despre acest tip de credite de care va spun.

Si totusi am facut pasul pentru un credit la Piraeus. Momentan nu simtim prea mult creditul, pentru ca este facut destul de recent si ma gandeam sa facem o rambursare anticipata.

Pana atunci, ne bucuram din plin de noul look al apartamentului si de electronicele achizitionate noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *