Contra la nationala. In sfarsit avem o sansa

Nu stiu cat de mult va place voua fotbalul si cat de in tema sunteti cu ceea ce se intampla la nationala romaniei de fotbal, dar eu practicand acest sport pentru o perioada buna de timp, ma regasesc destul de mult in domeniu si sunt la zi cu ceea ce se intampla in aceasta lume. Stiu ca nu mai avem fotbalul de alta data, nu mai exista generatia de aur… nu avem nici macar o generatie de bronz. Cred ca generatia de acum este generatia de plumb, pentru ca alearga de parca au plumb in ghete. Dar cu toate astea, inca ma uit la fotbal, traiesc momentul si imi creste tensiunea la fiecare ratare a unui jucator roman.

Lasand la o parte vorbele, stirea este Contra la natioanala. Cosmin Contra, unul din preferatii mei in ceea ce priveste antrenoratul (nu pentru ca a fost antrenorul lui Dinamo), este antrenor al echipei romaniei acum. Astfel in sfarsit sa vad acea schimbare pe care toti pasionatii de fotbal de la noi din tara si-o doresc. Sa vedem in sfarsit o echipa nationala care sa nu mai faca 0-0 cu Kazakstan, care sa joace fotbal cu pasiune si sa care sa inteleaga ce inseamna echipa nationala. Sa vedem in sfarsit jucatori care sunt in forma, care joaca bine si care au atitudine in teren, nu doar jucatori care promit sau care pot reinvia odata cu echipa nationala.

646x404

M-am saturat pana peste cap de antrenorii care tot veneau si incercau sa trezeasca nu stiu ce jucatori pe carca echipei nationale, chiar daca ei nu jucasera la cluburile lor de o buna perioada de timp. Credeam ca odata cu schimbarea lui Piturca, s-au terminat aceste practici, dar si neamtul ce a fost avea aceeasi practica.

Ca jucator, Cosmin a reusit sa atinga cel mai inalt nivel, jucand la echipe precum AC Milan sau Athletico Madrid. Speram sa reuseasca acelasi lucru si ca antrenor, pentru ca Romania are cu adevarat nevoie de o schimbare de atitudine si, de ce nu, de rezultate.

Pentru cei care nu stiu cine este Cosmin Contra, aici gasiti mai multe informatii: https://ro.wikipedia.org/wiki/Cosmin_Contra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *