Cei mai buni papanasi din Ploiesti, la Jinx

Ce poti sa faci intr-o sambata, atunci cand nu ai nici un plan si esti doar tu si sotia? Sa incerci niste papanasi. Dar pentru ca doar o portie de papanasi undeva prin Bucuresti nu ne satisfacea pofta de ieseala, am decis sa mergem un pic mai departe, mai exact spre Ploiesti. O prietena mi-a recomandat cu aproximativ o luna in urma papanasii de la Jinx din Ploiesti, astfel am decis sa ne urcam in masina si sa mergem pana acolo sa vedem cat sunt de deliciosi.
Sarim repede in masina, alimentam si plecam sa degustam papanasii din Ploiesti. Pe drum ne-am tot gandit la “pomul laudat” si aveam ca alternativa restaurantul Mon Jardin, acolo de unde primisem o referinta pe loc (am sunat si noi cunostintele din Ploiesti sa ne interesam). Totusi plecasem hotarati sa ajungem la Jinx, asa ca am decis sa nu mai schimbam locatia, sa nu ne para rau ulterior.

Din pacate nu am gasit toate pozele facute la papanasi, astfel ca am doar o poza generica, ce ne cuprinde si pe mine si pe Adela, sotia mea.

papanasi-ploiesti-jinx

Acum sa va zic cum sunt papanasii. Desi impresia generala a fost una buna, nu au fost extrem de moi. Fie au fost congelati si tituti, ori coca nu a fost facuta asa cum trebuie. Dulceata a fost delicioasa, mai ales cea de coacaze, iar smantana a fost suficienta (spun asta pentru ca de foarte multe ori am primit smantana cu lingurita pe papanasi).

Desi nu era tocmai o vreme calduroasa, soarele era prezent acolo, asa ca am decis sa stam afara pe terasa, mai ales ca in interior nu era nimeni, iar afara erau 2 mese ocupate.  Recunosc ca am ajuns la o ora destul de matinala pentru o iesire de seara (era ora 15:00), cand ne pregateam de plecare incepand sa soseasca tot mai multa lume.

Locatia este una foarte decenta, arata bine si servirea este foarte ok. Cred ca sunt 20 de mese in interior si aproximativ 20 si pe terasa, unde vara cred ca este perfect sa stai la o bere. Timpul de asteptare pentru papanasi a fost unul destul de maricel, mai ales ca eram numai noi care doream ceva de mancare, celelalte 2 mese servind doar bauturi. Cred ca am asteptat aproximativ 30 minute, in comparatie cu timpul de servire de la Taverna, acolo unde astepti maxim 15 minute, atunci cand esti extrem de aglomerat.

Nota pentru papanasi este 9 din 10, fiind crescuta foarte mult de gustul delicios oferit de dulceata de coacaze.
Nota servire : 7 din 10, aici am inclus si timpul de asteptare.
Nota restaurant: 9 din 10, terasa fiind extrem de misto si cu siguranta este plina pe timpul verii.

Pentru ca nu avem inca termen de comparatie cu alti papanasi din oras, o sa consideram ca sunt cei mai buni papanasi din Ploiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *