Cei din biroul de credite au acum variante de imprumut

De cand a aparut biroul de credite, tot mai multe cunostinte s-au “abonat” la aceasta lista, datorita unor diverse restante la banci sau la alte institutii de unde si-au luat imprumuturi. Problema cea mai mare la aceasta lista este perioada destul de mare in care esti acolo trecut, fara a avea sansa de a iesi, chiar daca ti-ai rezolvat problemele financiare sau nu.

Imi povestea un prieten cum s-a chinuit aproape 6 luni sa rezolve o astfel de problema si sa-si faca un imprumut, fiind dornic sa plece intr-o excursie in Grecia cu prietena lui. A tot incercat sa o rezolve pe la diferite banci, dar peste tot s-a lovit de aceeasi problema, chiar daca el si-a achitat de mult toate datoriile pe care le-a avut candva. Dar pentru o intarziere de 2 luni, avuta cu aproape 2 ani in urma, nu a reusit sa rezolve problema.

Totusi dezvoltand discutia, la care s-a alaturat si nasul meu, acestea ne povestea despre Ferratum sau Viva Credit, doua institutii de imprumut care iti dau bani foarte rapid, fara prea multe acte. De obicei, la acest tip de IFN-uri dobanda este mare, chiar daca perioada de rambursare difera, lucru pe care l-am tot discutat si intors pe toate partile, timp de cateva ore.

Si am inceput sa cautam pe internet detalii complete despre aceste institutii. Cei de la Ferratum iti dau maxim 1290 lei, pentru 15, 30 sau 45 de zile si tii dau destul de rapid, astfel ca e posibil sa ai banii chiar si in aceeasi zi. Si cei de la Viva par sa se miste destul de bine, acordand maxim 1000 de lei pentru o perioada de pana la 30 zile.

Intr-un final am ajuns toti la aceeasi concluzie, aceste firme sunt bune daca ai nevoie de bani rapid pentru o perioada scurta de timp, dar trebuie sa te asiguri ca ii poti returna la timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *