Ce facem cand incepem sa chelim

Una din cele mai mari dileme ale oricarui barbat ce trece de 30 ani, este legata de momentul in care incepe usor usor sa apara chelia. Intai se intamla in colturi, apoi incepe sa se intinda tot mai mult catre tot capul. Pentru foarte multi dintre barbate pare sa fie o problema foarte trista, mai ales pentru cei care sunt obisnuiti sa-si faca tot felul de tunsori si frizuri interesante.
Evident ca exista si o categorie de barbate care nu pun deloc pret pe acest aspect, acestia fiind in special cei care nu obisnuiesc sa-si aranjeze parul prea mult si care nu tin la imaginea personala intr-un mod deosebil.

Ce facem atunci cand incepe sa dispara parul? Pai solutiile sunt destul de simple, ori ne tundem cat mai aproape de 0, astfel ca nu se va mai observa lipsa parului in anumite zone ale capului, el lipsind de pe tot capul, fie incepem cu diferite tratamente pe care ni le recomanda fie un medic, fie un cabinet de tratamente de specialitate. Asa cum cei de la Rekze pot veni cu o solutie interesanta pentru caderea parului, putem de asemenea sa incercam diferite leacuri babesti, dar despre care nu avem prea multe informatii, decat mituri batranesti.

Indiferent de metoda pe care urmeaza sa o aplicam, parul va devein cu adevarat important abia atunci cand lipsa acestuia se simte cu adevarat. Pana atunci nu putem decat sa radem de cei care au aceasta problema (chiar daca nu e tocmai etic) sis a asteptam momentul in care o vor face si altii.

Daca la barbati problema asta este una mai mult sau mai putin importanta, in functie de important ape care o acorda fiecare parului, la femei cu siguranta devine principal problema, podoaba capilara fiind de cele mai multe ori parte dintr-un look modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *