Cand vizitam Castelul Bran

Pentru toti cei care nu au trecut inca portile unuia dintre cele mai cunoscute castele de la noi din tara, mai exact castelul Bran, este timpul sa faca asta. Acesta se gaseste la intrarea pasajului Rucar-Bran. Sunt aproximativ 30 kilometri de la Brasov pana la Bran si se poate circula pe DN73.

Preturile biletelor de la castelul Bran

Biletele de intrare pentru castelul Bran sunt 25 lei pentru adulti, 15 lei pentru cei cu varste ce depasesc 65 ani, 10 lei pentru studenti si 5 lei pentru elevi. Daca doriti si sa filmati in castel, atunci trebuie sa aveti pusi deoparte 20 lei. Taxa este doar pentru filmarile la nivel amator. Pentru fotografii nu exista o taxa suplimentara decat cea a biletului de intrare.

Program de vizita castelul Bran

Pentru cei care s-au decis sa viziteze castelul Bran, exista doua variante de program pentru public, unul de vara si unul de iarna. Programul de vara tine intre 1 aprilie si 30 septembrie si este Luni intre 12:00 si 18:00, iar de Marti pana Duminica de la 09:00 AM pana la ora 18:00. Pentru programul de iarna Luni 12:00 – 16:00 si Marti-Duminica 09:00 – 16:00. Exista si un program de sarbatori ce il gasiti direct pe castelulbran.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *