Campanii de reduceri prin online

Se apropie furtunos perioada in care majoritatea celor intre 7 si 17 ani urmeaza sa se conecteze inapoi la “jobul” lor zilnic si anume scoala. Si asa cum ne-am obisnuit deja in fiecare an, urmeaza si o perioada de reduceri puternice, o perioada in care apar tot mai multe campanii de tipul celor Back to School, pe care le vedem in acest moment la eMAG sau la evomag. Aceste campanii sunt menite sa ii ajute pe cei care doresc sa-si imbunatateasca produsele de IT&C pentru perioada scolii. Fie ca se gandesc la un laptop sau la un desktop, ori ca vor sa-si cumpere un monitor mai bun si mai mare, pe care sa-si poata face proiectele de scoala, fiecare trebuie sa faca un sacrificiu financiar in aceasta perioada (si aici ma refer in special la parinti).

Exista o multime de siteuri pline de campanii atragatoare. Spre exemplu ne putem uita la oferte de pe acest site de reduceri si o sa vedem o structura a campaniilor care se desfasoara in acest moment pe online. La mine lucrurile sunt ceva mai simple, pentru ca eu beneficiez de avantaje destul de multe la eMAG, dar pentru cei care sunt pentru prima data in shoppingul online, cu siguranta aceste reduceri vor aduce un beneficiu major in buzunar.

Cele mai interesante din punctul meu de vedere raman tot cele pe care magazinele mari precum eMAG sau Altex le lanseaza, pentru ca acolo sunt si cele mai mari discounturi. Magazinele au deja un monopol facut pe tot ce inseamna IT in Romania, poate doar pe gaming sa se mai ridice un pic PC Garage, astfel ca pot veni cu oferte extrem de atractive si pot negocia destul de bine cu vendorii preturi foarte bune la fiecare asttfel de campanie.

Eu mi-am luat in ultima luna 2 placute de ram de 8GB DDR4 si o placa video noua, inlocuind GT730-ul care il aveam cu un GTX750.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *