Battle.net pentru Android lansat de Blizzard

Battle-net-Mobile-Authenticator-iOS_2Dupa foarte mult timp, gamerii se pot bucura in sfarsit de Battle.net si pe Android. Daca pana acum doar utilizatorii de Steam se puteau bucura in adevaratul sens al cuvantului de aplicatia lor pe telefon, acum si cei de la Blizzard au reusit sa scoata aplicatia de Battle.net.
Nu este ceva wow si sa nu ne asteptam la mari facilitati, dar este foarte utila celor care folosesc conturile de Battle.net pentru comunicare, socializare si alte tipuri de discutii pe chat.
Sincer nu inteleg de ce a durat atat de mult pana au scos aplicatia, mai ales ca aceasta este destul de simplista, seamana la interfata cu Steam-ul pentru mobil si ocupa destul de putine resurse pe telefonul mobil.

Daca cei de la Valve au reusit sa lanseze prima versiune de Steam pentru mobil inca din anul 2012, cei de la Blizzard au mai avut nevoie de 5 ani ca sa scoata aplicatia. Chiar si asa, in 2017 parca ne-am fi asteptat la ceva mai interesant si mai interactiv.

Pe langa clasicele facilitati de chat, ai posibilitatea sa vezi si ce jocuri joaca prietenii tai in timp real. Nu stiu daca merita neaparat instalata doar pentru atat, dar daca esti un fan al jocurilor de la Blizzard, cu siguranta isi va face loc in screen-ul tau de mobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *