Lifestyle

Animalele mele preferate. Lotus are cusca noua.

De aproape 20 de ani am animal de companie, mai exact pisica. Este a treia pisica pe care o am, cea de acum si este si cea mai longeviva dintre toate. Prima a reusit sa traverseze printr-un loc nepermis, fiind lovita de un sofer, a doua a mancat ceva straniu pe la subsol si a murit la veterinar, iar cea de-a treia, Vivi, are aproape 15 ani si abia isi mai taraie soldul dintr-o parte in alta. A fost incredibil de distractiva in primii ani, mai ales ca ea avea chef de joaca tot timpul, noi eram tineri si aveam energie. Acum, dupa aproape 15 ani de cand am adus-o acasa, Vivi este deja cel mai batran membru al familiei si o ingrijim asa cum putem. Nu a mai iesit afara de aproape 2 ani (stau la parter si iesea mereu pe geam). Am trecut printr-o multime de momente dificile cu ea si avem un veterinar pe cinste. Cam atat despre animalul meu.

Mai distractiv este ca si tatal meu a inceput sa tina tot mai mult la animale si de curand a cumparat o cusca de caine pentru Lotus, cainele unchiului de la Amara. E o cusca destul de moderna si acum cainele are toate conditiile necesare sa petreaca o iarna la caldura. Daca anul trecut a dardait putin, pentru ca era doar o cusca clasica facuta pe genunchi de un nene din comuna, acum are un prototip as putea spune. Este inaltata de la sol, astfel ca nu sta direct pe pamanatul rece. Este izolata termic, astfel ca mentine caldura in interior si are pana si numele pe ea. Ce sa mai, e o cusca hotel as putea spune. Este si mult mai spatioasa decat cusca dinainte, astfel ca isi poate face de cap pe timpul iernii.

Dupa toata povestea cu Lotus, pe care il stim de asemenea de cand era foarte mic (si el are aproximativ 10 ani), ne-am gandit sa mai facem o surpriza placuta cuiva de la tara si o sa-i cumparam pana in noiembrie o cusca pentru cainele sau verisoarei noastre. Fiind foarte incantat de achizitia noastra, Andrei, juniorul meu, s-a asigurat ca Lotus primeste toate cele necesare pentru a duce un trai mai mult decat decent la el in cusca.

Daca aici in Bucuresti animalele sunt ceva mai rasfatate decat multi membri ai familiilor, viata de la tara pentru animale nu este una tocmai roz. Acestea stau de foarte multe ori in frig, au custi darapanate si prin care ninge sau ploua, ori nu sunt suficient de bine hranite si fac foamea. Totusi sa ai o cusca precum cea a lui Lotus de acum, inseamna sa traiesti pe picior mare.

About Dan

Trade Marketing Specialist. Pasionat de tot ce inseamna marketing digital si bine documentat despre segmentul SEO.
View all posts by Dan →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *