A fi sau a nu fi… la BLP 6

Dupa zeci de evenimente organizate, atat de FIFA cat si de Dota 2 sau alte jocuri, a venit momentul sa trec de cealalta parte a baricadei. A venit momentul sa arat ca sunt si gamer si ca pot sa tin gamepad-ul in mana cu brio, fara sa iau goluri din toate pozitiile. De asemenea trebuie sa arat ca tot ce am vazut, prezentat si organizat, le-am si dobandit. Si ce alta ocazie mai buna sa fac toate acestea decat Bloggers Lan Party 6.

blp 6 poster
Pentru ca pe langa obisnuitele activitati ale mele, care se invart in jurul gaming-ului din Romania, detin si un blog pe care scriu ocazional, tind sa cred ca sunt si eu blogger la randul meu.
Momentul adevarului la FIFA
Daca Toma si Hoinarul stiu ca sunt buni jucatori la FIFA, pe restul inca nu-i stiu cum joaca, ceea ce-mi da incredere ca pot sa castig cateva meciuri. La dota 2 ar trebui sa fiu capitan de echipa, pentru ca am peste 1500 meciuri jucate. Team Fortless… hmm, il cunosc dar nu sunt exceptional. Poate faptul ca am jucat aproximativ 8 sezoane de PGL la Counter Strike imi vor fi de folos.
Una peste alta, vreau la BLP si cred cu tarie ca voi fi acolo. Daca nu, il voi antrena pe Roberto Teodorescu zi si noapte pentru ca el sa castige :))
Succes baieti si in caz ca nu ne vedem, La Multi Ani Toma. J

Bloggers Lan Party 6 este un eveniment susținut de AV Store și MavenHut, Parteneri: AMD și Impact Hub.

2 Comments
  1. Cristina Lelea
  2. DanGiuraniuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *