10 lucruri de stiut atunci cand zbori cu avionul

Primul pe lista e check-in-ul pe care e indicat sa-l faci online, pentru a evita cozile din aeroport.
Al doilea lucru este este sa eviti locurile de langa toalete sau de pe aripi pentru un zgomot cat mai scazut sau trafic intens.
Lucrul nr 3 de care trebuie sa tii cont este prezenta la aeroport din timp sa eviti locurile de la punctul 2 dar si statul la coada la bagaje.
Numarul 4 este sa te orientezi catre haine fara metal pentru a evita neplacerile controlului de securitate.
Trecem la numarul 5, fa miscare si eventual mergi pana la toaleta chiar daca nu ai nevoie neaparat, pentru a-ti misca corpul, mai ales in calatoriile lungi.
Punctul 6, fi atent la ce spune pilotul si ce spun stewardesele. E bine sa nu fi suprins de lucruri care te pot speria sau iti pot creea neplaceri.
Al 7-lea lucru este bine sa citesti o carte de comedie sau care te bine dispune. Evita-le pe cele thriller sau de razboi.
Numarul 8, incearca sa-ti iei un mp3 player sau ceva muzica, mai ales daca urmeaza sa calatoresti singur. O sa te plictisesti daca nu ai nimic de facut.
9. Nu tine in buzunarul de la spate lucruri care sa te deranjeze in timpul zborului.
Al 10-lea lucru de care trebuie sa tinem seama, nu consuma energizante sau cafea. E de preferat sa ai o pozitie relaxanta si sa incerci chiar sa dormi decat sa stai agitat pe scaun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *